Home

Gemeente

Nieuws

Over de wijk

Vereniging

IdeeŽn/klachten

Wijkplan

Projecten

Nieuwsbrief

Agenda

Contact

Adressen

Links

Contact


Postadres : Laanweg 28, 1871BJ Schoorl

Bankrekening: NL61 RABO1469.12.926 t.n.v. Bewonersvereniging Schoorl-Centrum

E-mail : klik svp hier

Contact met bestuursleden:

Wiebe Rinsema (voorzitter)

e-mail

Willem Ruiter (penningmeester)

e-mail

Hans Teijgeler (secretaris)

e-mail

Wouter Hartman Kok

e-mail

 

 

Disclaimer : Deze website wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De Bewonersvereniging Schoorl-Centrum is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de op deze website aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Privacy : De Bewonersvereniging Schoorl-Centrum onderschrijft Uw recht op privacy op het web en stelt alles in het werk om uw veiligheid op het Internet te garanderen. Dit is van toepassing op alle pagina's die zijn ondergebracht op deze website http://www.bewonersverenigingschoorlcentrum.nl . Het geldt echter niet voor pagina's van andere organisaties die aan onze site gelinkt zijn en die mogelijk een ander privacy-beleid voeren.

Wij verzamelen op onze website geen persoonsgebonden gegevens. Indien U van mening bent dat, desondanks, Uw privacy wordt geschonden, dan verzoeken wij U dit onmiddellijk te melden via e-mail.

Aanmelden als lid : U kunt het aanmeldingsformulier hier downloaden.